Ostali sportovi

MEČ PREKINUT ZBOG UŽASA: POKRALI POZNATU TENISERKU, PA PONIŽAVALI! SKANDAL je šta je za to vrijeme radila protivnica

Autor Mladen Šolak

Neverovatne scene na turniru u glavnom gradu Mađarske.

Izvor: Tweet/Ryan

Kineska teniserka Žang Šuaj doživela je u Budimpešti pravi košmar. Ona je u meču protiv mađarske igračice Amarise Tot pri rezultatu 5:5 bila pokradena oduzimanjem "čistog" poena, posle čega je nastao potpuni haos.

Iako se žalila na tu sudijsku grešku, bila je ignorisana, a onda ju je publika izviždala. Nekoliko minuta kasnije, ona se povukla sa meča zbog napada panike i priznala je da je u poslednje vrijeme imala psihičke probleme, koji joj sigurno nisu olakšali današnju situaciju. A ni tu nije bio kraj ružnim scenama, jer je mađarska teniserka postupila šokantno i namerno izbrisala trag na liniji koji je pokazivao da je Kineskinja oštećena.

Šuaj je samo raširila ruke i nije mogla da vjeruje šta vidi, a mađarska teniserka je okrenula leđa i pravila se "luda". Teško da ćete uskoro moći da vidite nesportskiji potez od ovoga:

Za razliku od anonimne Mađarice, Žang Šuaj (34) je svjetski poznata teniserka, svojevremeno četvrtfinalistikinja Australijan opena i Vimbldona, koja je od nagrada zaradila 9,7 miliona dolara. Iako je profi teniserka još od 2003. godine, sigurno ne pamti ovakav haos na nekom svom meču.