Ostali sportovi

HIT! STEFAN ĐOKOVIĆ ODMAH OTIŠAO KOD ALKARAZA: Novak plakao kad ga je vidio, a on posle finala snimljen sa Špancem! FOTO

Autor Nikola Lalović

Karlos Alkaraz je u moru čestitki primio i jednu koju vjerovatno nije očekivao. Sa tribina je sišao Novakov sin Stefan i čestitao mu na pobjedi.

Izvor: Twitter/BastienFachan

Stefan Đoković obožava tenis, a koliko voli igru u kojoj njegov otac dominira pokazuje i to što je posle finala Vimbldona otišao da se pozdravi sa čovjekom koji je pobijedio njegovog tatu! 

Devetogodišnji Stefan je tokom svih pet sati finala Vimbldona bio na tribinama i vrlo je burno pratio meč Karlosa Alkaraza sa njegovim ocem, a u trećem setu smo vidjeli koliko mu je teško palo kada je Đoković izgubio gem na svoj servis koji je trajao 26 minuta. 

Nakon svega Novak se rasplakao kada je držao govor posle poraza u finalu, a razlog za suze su upravo bile emocije koje su ga stigle kada je vidio Stefana kako mu nasmijan aplaudira i podržava ga i dalje. A još nevjerovatnija scena snimljena je posle finala kada je Stefan prišao Karlosu Alkarazu i rukovao se sa njim! Pogledajte: 

"Lijepo je vidjeti mog sina da je i dalje tu i da se i dalje osmjehuje. Volim vas! Hvala vam što me pratite i podržavate", rekao je Novak u svom govoru posle izgubljenog finala kada je govorio o velikoj podršci koju dobija od porodice, a suze koje su nakon toga viđene dugo će biti pamćene. Govorio je Novak i o Rodžeru Federeru nakon poraza, a Karlos Alkaraz je kao pravi šampion imao samo riječi hvale za svog rivala kada je podigao prvi vimbldonski pehar u karijeri.