Frka!

HAOS NA FINALU VIMBLDONA - TURNIR ZABRANIO NAVIJAČIMA DA DOLAZE: Obezbeđenje moralo da reaguje, ovako nešto se ne pamti!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković i Karlos Alkaraz su pobudili preveliko interesovanje navijača, što je napravilo velike probleme organizaciji turnira.

Izvor: Profimedia

Nastavljaju se problemi sa organizacijom na Vimbldonu, a u toku finala muškog singla između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza organizatori su morali da reaguju tokom meča i da zabrane navijačima da prilaze kompleksu! 

Problem nije stvarao sam Centralni teren na koji su mogli da uđu samo oni sa kartama i koji je bio krcat, već čuveno "Henmanovo brdo". To je brdo odmah do najvažnijih terena "Ol Ingland klaba" na kome su postavljeni veliki monitori i tradicionalno već decenijama navijači koji nemaju karte, a žele da osjete atmosferu ovog grend slema, dolaze tu da gledaju mečeve. 

Međutim sada je interesovanje bilo toliko da je ubrzo po početku meča već bilo previše ljudi na brdu i hitno je moralo da reaguje obezbjeđenje. Zabranili su bilo kome da dolazi na brdo i zvanično su se oglasili iz rukovodstva turnira.

"Henmanovo brdo je zapravo sada zatvoreno jer je apsolutno pretrpano. Ne može više niko da stane tamo", izjavio je Kler Bolding za "BBC" i tako potvrdio šta se zapravo desilo. Što se tiče publike na Centralnom terenu tamo se desilo nešto što niko nije očekivao, publika je počela da navija za Novaka u jednom momentu! 

Tagovi