SUTRA NASTAVAK

IMA METALNI KUK I RAZBIJA NA VIMBLDONU! Cicipas gubi od Mareja, meč prekinut, a KRIK preplašio citav London!

Autor Milutin Vujičić

Endi Marej i Stefanos Cicipas odigrali su sjajan meč, ali je susret prekinut posle trećeg seta.

Izvor: Profimedia

Publika na Centralnom terenu Vimbldona uživala je u večernjem spektaklu koji su nam priredili Stefanos Cicipas i Endi Marej, a susret će je prekinut zbog "zakona o zaštitu od buke" u Londonu. Susret će biti nastavljen u petak i vidjećemo šta nas čeka pošto trenutno Marej vodi 2:1 u setovima i djeluje bolje na terenu!

Cicipas je dobio "tesan" prvi set u taj-brejku, u kome je mogao i ranije da povede 1:0, da bi ljubimac domaće publike polako nalazio snagu da "zaliči" na onog starog sebe prije operacije kuka. Marej je zaista igrao kao da je u pitanju finale Vimbldona i uspio je da napravi preokret osvajanjem sledeća dva seta, međutim u samoj završnici je žestoko zabrinu navijače kada je "cimnuo" mišić lijeve butine i završio na travi.

Prolomio se strašan krik Centralnim terenom, ostao je da leži Marej u bolovima, ali srećom nije bila u pitanju ozbiljnija povreda tako da se podigao i završio set u svoju korist. Nakon što je u drugom setu uzvratio Cicipasu i slavio u taj-brejku 7:6, u trećem setu je nešto lakše došao do preokreta.

Za sada nije poznato kada će se meč nastaviti, ali na njemu najvjerovatnije neće biti Cicipasove djevojke Paule Badose koja će igrati svoj meč trećeg kola Vimbldona. Sigurno je da će publika i u petak biti na strani Britanca koji zaista ima holivudsku priču zbog povratka na teren posle teške povrede, a vidjećemo da li može da zaliči na Mareja koji je 2013. i 2016. godine podizao pehar na Vimbldonu.

BONUS VIDEO: