NA KOGA JE LJUT?

NOVAK SE RAZBIJESNIO - IMAO SAM POMRAČENJE UMA, PROVOCIRAJU ME! Ovo niste vidjeli u prenosu, ko je krivac? (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković se iznervirao posle meča sa Džordanom Tompsonom.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković prošao je u treće kolo Vimbldona i nastavlja put ka odbrani titule. Čeka rivala u narednoj rundi, pošto Sten Vavrinka (Švajcarska) i Tomas Ečeveri (Argentina) tek treba da odigraju svoj meč. Ono što nije moglo da se vidi u TV prenosu jeste jedan detalj posle duela srpskog igrača i Džordana Tompsona, na nekoga je bio vidno ljut.

Prvo je popričao sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom, a onda je usledio razgovor sa suprugom Jelenom. Ne čuje se dovoljno jasno šta ga je pitala, ali je usledio buran odgovor. "Imao sam pomračenje uma, jaoj, kako me provociraju, ne znaju šta meni odgovara...", rekao je Novak.

U tom momentu ga je Jelena prekinula i dodala "Znaju tačno". Odmah posle toga snimak se prekida, pa nije poznato o čemu se tačno radi. Ubrzo su počela nagađanja, pa neki misle da se odnosi na hranu koju je dobio u toku meča sa Australijancem. Tada je pokazao nezadovoljstvo i signalizirao je nešto ka timu u vezi toga. Neki misle i da se odnosilo na publiku zbog detalja iz završnice meča, ali je najbitnije da to nije uticalo na sama dešavanja na terenu. Evo kako j to izgledalo:

Ovako je bilo na terenu:

BONUS VDEO: