Ekipa!

VEĆ IMAMO NAJBOLJU SCENU SA VIMBLDONA! Novak se zagrijeva, a Stefan je VAŽAN dio tima - pogledajte snimak iz Londona!

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u društvu svog tima i sina Stefana pripremio tijelo za prvi meč.

Izvor: Instagram/printscreen/wimbledon

Najbolji teniser svih vremena kreće u pohod na 24. grend slem titulu, a Novak Đoković nije mogao da ima bolje zagrijevanje pred prvi meč u Londonu! Pored njegovog tima, dio ekipe sa kojom se spremao za meč protiv Pedra Kačina bio je i sin Stefan, koji obožava tenis i već je dobro poznat ljubiteljima ovog sporta.

Na snimku sa zagrijevanja koji je na društvenim mrežama podijelio upravo najprestižniji teniski turnir u kalendaru vidi se kako je Stefan Đoković ravnopravan dio tatinog tima. Na početku se zajedno sa ostalima pozdravlja na mreži, a zatim hvata loptice koje padaju po terenu dok se Novak zagrijeva. Na kraju snimka jasno se vidi da sin najboljeg tenisera svih vremena ima i svoju opremu koju nosi na tatine treninge. Pogledajte snimak:

Stefan je već godinama konstantno prisutan na teniskim terenima - on je sa tatom Novakom trenirao 2021. godine u Monte Karlu, zatim i tokom priprema za Vimbldon iste godine, a nedavno je na Rolan Garosu "počastio" savjetima najboljeg svih vremena. Očigledno su dali rezultate pošto je tata osvojio 23. grend slem titulu

BONUS VIDEO: