HIT!

ALKARAZ "SLUČAJNO" DOŠAO DA GLEDA ĐOKOVIĆA! Špijuniranje pred Vimbldon - pogledajte kako je Novak reagovao (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Karlos Alkaraz se pojavio na treningu Novaka Đokovića gde su se srdačno pozdravili.

Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak od 14.30 počinje napada na titulu na Vimbldonu. Prvi protivnik je Pedro Kačin, a s obzirom na to da Nole nije odigrao nijedan turnir na travi pre početka "zelenog" grend slema, odradio je nekoliko treninga, čak i egzibiciju protiv Fransisa Tijafoa, kako bi se što bolje zagrijao za Centralni teren.

Tako je uoči prvog izazova na putu ka osmom Vimbldonu odradio trening sa italijanskim teniserom Lorencom Musetijem, kome je ne tako davno "pozajmio" privatni avion kako bi se na vrijeme vratio u rodnu Italiju, a dok su se njih dvojica zagrijavali- vidio je i neočekivanog gosta. Karlos Alkaraz je prolazio pored terena na kome su Srbin i Italijan trenirali, pa je odlučio da im se javi, tako da su kamere zabilježile susret.

Izvor: Profimedia/John Patrick Fletcher

Naravno, Alkaraz, trenutno prvoplasirani igrač svijeta, veliki je poštovalaca Novaka Đokovića i njihov susret je bio srdačan, a možda bude i jedini do potencijalnog finala 16. jula. Njih dvojica su na suprotnim stranama žrijeba i ako budu pobijedili sve igrače od kojih su bolje plasirani, Vimbldon će dobiti finale kome se svi nadaju.

Podsjetimo, Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastali su se do sada samo dvaput. Prvi meč u Madridu prošle godine pripao je Alkarazu, da bi Đoković slavio u nezaboravnom duelu na Rolan Garosu.


BONUS VIDEO: