Bizarno!

ĐOKOVIĆ ISPAO GOSPODIN, A ŠPANAC PRETIO RUSU ZBOG NESPORTSKOG POTEZA: Kada se desilo Novaku samo je pogledao rivala!

Autor Dušan Ninković

Neobična situacija sa turnira koji je priprema za Vimbldon, a na kojem se Alehandro Davidovič Fokina nije poneo džentlmenski nakon nesportskog poteza, što je Novak Đoković uradio nedavno.

Izvor: Twitter/TennisTV/printscreen

Bizarna situacija iz teniskog svijeta stiže sa turnira na Majorci, gde su snage odmerili Rus Pavel Kotov i Alehandro Davidovič Fokina, koji delimično ima i rusko porijeklo. Kotov je uspio da stigne do pobjede nakon preokreta, ali je njegov trijumf obilježio i jedan nesportski potez - kada je mogao da bira gdje će poslati lopticu pogodio je rivala na mreži.

Ovo se nikako nije svidelo Davidovič Fokini, koji mu je nakon meča uputio prijetnje! Dvojica tenisera su nakon završetka meča nekoliko sekundi razgovarali na mreži, a u jednom trenutku je moglo da se vidi i kako Alehandro Davidovič fokina prstom upire u rivala. Pogledajte zbog čega je Kotov dobio pretnje:

Inače, slična situacija nedavno se dogodila Novaku Đokoviću! Srpski teniser se udaljavao od mreže kada je Britanac Kameron Nori odlučio da smečuje tačno u njega, što se nikako nije svidelo srpskom teniseru. Uputio je razoran pogled ka mlađem kolegi, zatim je i govorio o tom postupku Norija, a na kraju su njih dvojica izgladili odnose.

Novak se i na konferenciji osvrnuo na detalj o kojem se mnogo pričalo u tom trenutku, a zatim su počele da stižu reakcije sa druge strane. Britanci su napali Novaka Đokovića, a Kameron Nori je zaključio kako je on čovjek koji treba da dobije izvinjenje ovom prilikom. Ipak, na kraju je shvatio čija je greška, pa je priznao da je popravio odnos sa najboljim svih vremena.