Ostali sportovi

UKRAJINKE OD NJE BEŽE, A ĐOKOVIĆ JU JE ZAGRLIO! Svi je uvek pitaju za jedno - i PLAKALA je zbog toga! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković slikao se u Engleskoj sa poznatom teniserkom

Izvor: Instagram/sabalenka_aryna

Novak Đoković priprema se za Vimbldon u Londonu i u teretani je tokom treninga sreo poznatu belorusku teniserku Arinu Sabalenku, drugu igračicu sveta. Osvajačica Australijan opena sa kojom Ukrajinke ne žele da se rukuju zbog njene nacionalnosti izaziva veliku pažnju gde god da se pojavi i ima veliki broj pratilaca, koji su pozitivno reagovali na njenu fotografiju sa Novakom.

"24 grend slem titule na jednoj slici", napisala je ona, aludirajući na to da ima jednu, a Nole rekordnih 23. "Pogodite koliko od tih titula je moje?", dodala je uz osmeh. Komentari su se nizali: "Dvoje najboljih", "Novi miks-dubl na Vimbldonu?", "Titule Australijan opena na jednoj slici", "Srbija i Belorusija..."

Sabalenka godinama živi u Americi, na Floridi, ali je i dalje "proganjaju" pitanja o beloruskom predsedniku Aleksandru Lukašenku, sa kojim se fotografisala na prijemu. U Parizu je objašnjavala da je predsednik njene zemlje došao u posetu Fed kup reprezentaciji Belorusije i da je tada fotografisanje bilo protokolarno, a toliko je često pitana za rat u Ukrajini da je nakon toga "preskakala" konferencije u Francuskoj, uz objašnjenje da se ne oseća bezbedno pred tolikim "rafalom" pitanja.

Očekuje se da slično bude i u Londonu na Vimbldonu, koji počinje za osam dana.