HIT

NOVAK OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA JOKIĆEM! Đoković oduševio sve na Instagramu - ovako slave ŠAMPIONI

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković je na svom Instagram profilu objavio zanimljiv crtež sa Nikolom Jokićem.

Izvor: Profimedia/STJEPANOVIC/BETAPHOTO/SIPA

Novak Đoković i Nikola Jokić u razmaku od samo nekoliko dana osvojili su važne titule u svojim sportovima. Jedan je pokorio Rolan Garos i uzeo 23. grend slem, a drugi je po prvi put u istoriji stigao do NBA pehara. Obradovali su naciju svojim uspesima. Posle svega toga Nole je objavio jednu zanimljivu fotografiju.

Na svom Instagram profilu srpski teniser postavio je sliku, odnosno crtež na kom se vide njih dvojica. Na tom crtežu oni jašu konja i pozadi se vide tri pehara, sa Rolan Garosa, trofej NBA lige i priznanje za MVP-ja finala koje je dobio Nikola. Tu je i stari kasetofon sa kog se čuje muzika. Uz sve to Nole je samo stavio nekoliko smajlija na kojima su i srpska zastava, pehar, teniska i košarkaška lopta i karta "Džoker" pošto je to nadimak koji obojica dele.

Jokić je posle uspeha sa Denverom došao u Srbiju i trenutno se nalazi u Somboru, tamo je bio na konjičkim trkama i privukao je ogromnu pažnju. Sa druge strane Novak je sa porodicom bio na odmoru na jednom ostrvu i sada je u Crnoj Gori gde se sprema za početak Vimbldona.

Izvor: Instagram/screenshot/djokernole