Brutalno!

REPREZENTATIVAC HRVATSKE NOKAUTIRAO SUDIJU U RINGU! Jedan udarac i PATOS - nije mogao da se vrati na meč!

Autor Dušan Ninković

Zbog udarca hrvatskog sportiste Antonija Plazibata, sudija završio na zemlji.

Izvor: Twitter/GLORY_WS/printscreen

Najbolji hrvatski kik bokser Antonio Plazibat izgubio je najbitniji meč karijere, šansu da u prestižnoj organizaciji "Glory" postane privremeni šampion u teškoj kategoriji. Njega je pretukao Tarik Osaro, koji je u svakoj rundi bio bolji, a tokom ovog okršaja Plazibatu su se dogodile dve neverovatne situacije - polomio je ruku i moraće da nosi gips, a i nokautirao je sudiju

Zbog snažnog udarca koji je zadao sudiji u ringu, nakon što je ovaj pokušao da razdvoji dvojicu boraca, Plazibat nije dobio kaznu jer nikakve namere nije bilo, ali... Glavni sudija nije mogao da nastavi meč, pa je umesto njega ušao rezervni arbitar koji je delio pravdu do pete runde, u kojoj je Antonio izgubio meč. Pogledajte udarac zbog kojeg je sudija pao:

Ovaj neobičan incident dogodio se u finišu druge runde, a mnogi fanovi borilačkih sportova na društvenim mrežama su zaključili kako je sudija mnogo "čvršći" nego što su mislili. Udarac koji je dobio u bradu bio je izuzetno jak i da je Plazibat na taj način pogodio svog rivala, možda bi imao veće šanse da stigne do pobede u najbitnijem meču karijere.

Možda ce vas zanimati