Ostali sportovi

NIJE REALNO ŠTA JE TOM BREJDI POGODIO! Gledao Novaka u finalu, o ovom snimku bruji svet - da li znači da se VRAĆA? VIDEO

Autor Nemanja Stanojčić

Pogledajte viralni snimak Toma Brejdija koji obara dron u letu!

Izvor: Profimedia

Tom Brejdi već se jednom vraćao iz penzije, možda bi mogao da ponovi tako nešto. Jedan od najpoznatijih sportista sivh vremena i čovek koji je najuspešniji kvoterbek u istoriji američkog fudbala kroz šalu je nagovestio povratak. Gledao je kako Novak Đoković osvaja titulu u Parizu i ulazi u istoriju, pa je onda postao deo viralnog snimka.

Našao se na jahti čuvenog jutjubera i bogataša MrBeasta i tamo je izveo jedan neverovatan potez. Dobio je izazov da pogodi njegov dron koji se nalazio iznad vode, na nešto većoj udaljenosti. Prihvatio je taj izazov, ali je pre toga kroz šalu rekao "da bi možda trebalo da se vrati iz penzije ako pogodi iz prve". Upravo je to učinio, iz prvog pokušaja je "skinuo" dron koji je pao u vodu.

Podsetimo, Brejdi je sedam puta osvajao Superbol, šest puta sa Nju Inglandom i jednom sa Tampa Bejom i dva puta već se povlačio iz američkog fudbala. Kada je to uradio prethodni put njegova supruga i poznata brazilska manekenka Žizel Bundšen odlučila je da ga ostavi. Pogledajte i Brejdijev snimak: