OPA!

NI KOŠARKAŠ, NI GLUMAC, NEGO VOZAČ FORMULE 1! Šakira smuvala osam godina mlađeg, navija za njega, "uhvaćena" u garaži!

Autor Milutin Vujičić

Šakira i Luis Hamilton su navodno u vezi, pišu britanski i španski mediji.

Izvor: Instagram/Shakira/Mustafa/Screenshot

Otkako je Šakira prošle godine raskinula decenijsku vezu sa Đerarom Pikeom mediji bruje o njenom novom partneru. Pričalo se o brojnim poznatim ličnostima, među poslednjima su se pojavili košarkaš Džimi Batler i glumac Tom Kruz, ali je izgleda to sve bio "paravan" za vozača Formule 1 Luisa Hamiltona!

Njih dvoje su prvi put viđeni prije mjesec dana uoči Velike nagrade Majamija kada su Šakiru mediji povezivali sa Tomom Kruzom, što se nije ispostavilo kao tačno. U međuvremenu se šuškalo o Džimiju Batleru iz Majamija, ali je pjevačica njegov meč gledala samo zbog sina koji ga obožava, da bi proteklog vikenda u Barseloni ponovo bila u garaži Mercedesa odakle je navijala za britanskog vozača.

Izgleda da mu je to pomoglo, pošto je Hamilton prošao drugi kroz cilj i generalno u poslednje vrijeme bilježi sve bolje rezultate sa Mercedesom, međutim i dalje nema zvanične potvrde veze osim njihovih zajedničkih fotografija sa različitih okupljanja. Na jednom od njih vidi se i da je Hamilton držao ruku oko Šakire.

Šakira je inače osam godina starija od Hamiltona i bez partnera je od raskida sa Đerarom Pikeom (koji ju je prevario), dok je i britanski vozač "singl" uprkos povezivanjima sa brojnim damama. Poslednja u nizu je brazilska manekenka Hulijana Nalu.