MONDO U PARIZU

NOVAK IZAŠAO NA TEREN SATIMA PRED MEČ, A STEFAN MU DAVAO SAVETE: Hit scene na treningu, Đokovići zajedno na šljaci! FOTO

Autor Nemanja Stanojčić

Novak je na poslednjem treningu pred meč četvrtog kola Rolan Garosa imao posebnu podršku. Tu je bio sin Stefan, da sve nadgleda i pomaže! Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Novak Đoković igraće oko 13 časova za mesto u četvrtfinalu Rolan Garosa, a za to ga priprema sin Stefan! On i Novakova ćerka Tara stigli su u petak popodne iz Beograda i već su tu sa tatom, a Stefan koga smo redovno viđali na terenu i na prethodnim turnirima i sada se pridružio timu. 

Najbolji teniser ikada nije trenirao u danu pre ovog meča. Iskoristio je slobodno vreme da prvo poseti hipodrom, a onda je otišao na meč PSŽ-a i Klermona, gde je video tužan oproštaj Lionela Mesija od Pariza.

Nakon pobede u dugom i teškom meču sa Alehandrom Davidovičem Fokinom prvi put se na teren vratio nekoliko sati pred početak duela sa Huanom Pablom Variljasom i isprobao je šljaku na stadionu "Filip Šatrije" gde će drugi meč dana po programu biti njegov sa autsajderom iz Perua.

Sve to nadgledao je Stefan koji je pomagao tati i timu da se što bolje pripreme za duel sa Peruancem. Stigli smo i da se malo našalimo da će sada on zameniti Gorana Ivaniševića na mestu trenera, s obzirom na to koliko je bio uključen i zainteresovan za detalje treninga svog oca. Pogledajte kako je to izgledalo:

Dobro rasploženje vlada, Novak je odradio poslednje pripreme za meč i nadamo se da će i duel sa peruanskim igračem biti još jedna rutinska pobeda. Ipak, iskustva prethodnih rivala Huana Pabla Variljasa govore da mesta za opuštanje nema, ali Đoković je i tokom treninga izgledao potpuno koncentrisano.

Sve se završilo tako što je Novak sa Stefanom i trenerima napravio krug kod mreže, pozdravili su se, a onda su svi otišli svojim putem. Novak pravo na presvlačenje i mentalnu pripremu za meč, Stefan da se zajedno sa Tarom i mamom Jelenom spremi da bodri tatu sa tribina, a treneri na poslednji dogovor sa Goranom Ivaniševićem pre meč koji počinje oko 13 časova.