Ostali sportovi

OLGA, NEĆU DA PRIČAM SA TOBOM! Sedma teniserka sveta čeka Srpkinju na Rolan Garosu: Prijateljice smo, ali...

Autor Nemanja Stanojčić

Ons Žaber pričala je o Olgi Danilović i predstojećem meču sa srpskom teniserkom. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville / DPPI

Olga Danilović napravila je najveći uspeh u karijeri, prošla je u treće kolo Rolan Garosa. Tamo će pokušati da napravi iznenađenje i da pobedi sedmu tenisekru sveta Ons Žaber (Tunis). Jasno je da je Srpkinja autsajder u tom meču, ali je obećala da će uraditi sve da izbaci jednog od favorita.

Pred taj meč je i Žaber pričala o Olgi. "Gledala sam je kako igra, ali ne u poslednje vreme. Ona mi je dobra prijateljica, šalimo se zajedno. Rekla sam joj da nećemo pričati pre meča. Pričaću sa trenerom o taktici", sa osmehom je poručila Ons.

Ističe da se oseća sve bolje na terenu, a kroz odgovor je najavila i deo taktike za meč sa Danilovićevom. "Vraćam se polako na svoj nivo igre, krećem se sve bolje, moja igra je tu, fizički se osećam dobro takođe. Moram da nastavim da radim i da napredujem. Jedan od udraca koji moram da popravim je drop-šot, jer je to važan udarac na šljaci. Uz to moram da pazim i na servis i na duple greške", zaključila je Žaber.