Na šta ovo liči?

UKRAJINAC NAPRAVIO SKANDAL NA SVETSKOM PRVENSTVU: Uzeo zlato, pa ponizio Iranca - ovim potezom se svima hvali! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novi svetski prvak u dizanju tegova je postupio nesportski, ali ga zbog toga svi u domovini hvale!

Izvor: Tweet/Lord Bebo/Screenshot

Nakon skandala na Rolan Garosu kada Marta Kostjuk nije želela da se rukuje Arinom Zabalenkom, sada smo videli sličan skandal i u dalekoj Južnoj Africi. Na Svetskom prvenstvu u dizanju tegova u Jućžno Africi Ukrajinac je odbio da se rukuje sa Irancem! 

Pobednik u kategoriji do 74 kilograma Ivan Čuprinko imao je spektakularan rezultat sa 300,5 kilograma koliko je uspeo da podigne, ali je sve pokvario na ceremoniji dodele nagrada. Kada su svi dobili svoje medalje, dvojica preostalih takmičara su mu čestitala na pobedi, ali se samo sa jednnim rukovao!

Pružio je ruku drugoplasiranom Marselu Vorsteru iz Južne Afrike, a kada mu je Iranac Amir Reza Mesforoš pružio ruku, odmahnuo je! Ponovo je probao Iranac da se pozdravi, misleći da je u pitanju nesporazum, ali to nije bio slučaj. Ukrajincu nije padalo na pamet da pruži ruku! Pogledajte kako je to izgledalo: 

Marta Kostjuk je zbog ovakvog ponašanja na Rolan Garosu dobila zvižduke, dok se na društvenim mrežama Ivan Čuprinko hvali svojim potezom i dobija pohvale iz domovine.  

Tagovi