Neverovatno!

ON NA DRAFTU, A TATINE RUKE NA SNAJKI! Bizarna scena u SAD - devojku svog sina "pljesnuo" pred kamerama! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Glavna tema američkih medija nakon NFL drafta pred novu sezonu jeste ponašanje oca Lukasa Van Nesa.

Izvor: twitter/QueenD319/printscreen

Nova sezona NFL-a biće izuzetno zanimljiva zbog pojedinih trejdova koji su se dogodili, ali i zbog nove generacije koja stiže u takmičenje i od koje se mnogo očekuje već sada. Među onima koji će se oprobati u najjačoj ligi američkog fudbala na svetu je i Lukas Van Nes, lajnbeker koji je do sada nastupao za koledž u Ajovi. On će igrati za Grin Bej Pekerse, a u centru pažnje našao se zbog oca i devojke.

Dok su porodično pratili da li će i sa koje pozicije biti izabran na draftu, u porodici Van Nes su se previše opustili. Kada je postalo jasno da je Lukas 13. pik na draftu bilo je mnogo radosti, a njegov otac Džejson kao da je iskoristio trenutak da "ispipa" snajku Frenki Kmet. Veoma bizaran detalj zabeležile su kamere, a odmah je postao i hit na internetu. Pogledajte kako je to izgledalo:

Lukas i Frenki prvo su proslavili zajedno u sedećem položaju, a kada je devojka sportiste ustala da na trenutak proslavi i sa njegovim roditeljima dogodila se neobična situacija. Ruka Lukasovog oca našla se na njenoj guzi, a čini i da je on pljesnuo pre nego što se ova haotična scena završila. Svakako to nije bio sjajan način za ulazak u NFL, ali Lukas ništa nije kriv za situaciju koja se desila. Ovako izgleda Frenki:

Inače, Lukas Van Nes treba već u prvoj sezoni da donese kvalitet Pekersima koji u nedavno završenoj sezoni nisu uspeli da se domognu doigravanja. Grin Bej je poslednji put bio šampion 2010. godine, inače imaju četiri osvojena Super Bowl-a, a još 11 puta su bili NFL šampioni pre nego što su se AFL i NFL udružili u jedno takmičenje.

Tagovi

NFL