Preteruju

HRVATSKI KOMENTATOR BRUTALNO NAPAO NOVAKA! Nole se iznervirao, a novinar ga napao: Opet on sa teorijama zavere! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Hrvatskom komentatoru se nije svidela opaska Novaka Đokovića tokom meča sa Ivanom Gahovom u drugom kolu Monte Karla.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković se prilično mučio u meču sa Ivanom Gahovom u drugom kolu Monte Karla, pogotovo u prvom setu. Na kraju je ovaj deo igre dobio nakon taj-brejka 7:6, a u jednom momentu je u prenosu moglo i da se čuje koliko je ljut zbog dobre igre protivnika. 

"Svi protiv mene proigraju, ne mogu da verujem", viknuo je Novak nakon što je Rus na spektakularan način uzeo jedan poen. Taj uzvik je čuo i hrvatski komentator, što ga je iznerviralo! Napao je Novaka i odjednom počeo da priča o "teorijama zavere"!

"Opet teorije zavere koje možemo da čujemo od Đokovića. Stvarno neverovatno. Kaže: 'Svi protiv mene proigraju'. Kao da igrač s druge strane mreže nema pravo da napravi viner ili odigra dobar meč", rekao je Hrvat. Pogledajte:

Nakon pobede Novak je istakao da mu je bilo teško da igra protiv rivala koga ne poznaje, ali su se dva tenisera vrlo srdačno pozdravila na mreži. Tom prilikom Novak je primetio i da Gahov nosi Novakov model "Asiks" patika, pa je i o tome bilo reči. 

Posle meča, iako je poražen Gahov je bio u slavljeničkom raspoloženju i burno je proslavio dobre igre u Monte Karlu - sa devojkom je u kadi pio šampanjac i jeo picu! A pogledajte kako izgleda njegova devojka: