Sramota!

NAVIJAČI POLUDELI ZBOG HOT-DOGA OD 10 EURA: Isplivale slike papreno skupe hrane: Sramota, ovo je UŽAS! (FOTO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Ako hoćete da gledate Premijer ligu, ostaćete gladni. Bukvalno.

Izvor: Twitter/FootyScran/Youtube/Jo Hernandes

Hot dog od 10 eura? Da, moguće je i to na fudbalskoj utakmici, a navijači su zbog toga pobesneli! Na društvenim mrežama su navijači besni nakon što je isplivala slika hot doga koji može da se pojede za 10 eura na mečevima Premijer lige! 

Poznata stranica "Futi skren" koja se bavi hranom i pićem objavila je sliku ovog parčeta viršle u hlebu koji navijači papreno plaćaju, a onda su krenuli besni komentari! Već godinama, tj. od nastanka Premijer lige devedesetih godina, cena karte za utakmice najboljih engleskih klubova je sve dalje od džepa prosečnog čoveka, a sa porastom cena karte porasla je i cena svega na stadionu. 

Skupi su dresovi, šalovi, a hrana ne samo da je skupa nego je prema komentarima besnih navijača "patetična", "sramotna", "kriminalna", a jedan navijač je čak napisao da je hot dog koji košta 10 eura "užasavajući" ... Bilo je komentara da čak i "tanjir izgleda ukusnije". Iako je cena hrane na stadionima Mančester sitija i Arsenala slična, hrana je tamo 9ipak bolja, dok su na drugim stadionima cene mnogo manje.  Da li biste vi ovo platili 10 eura?

Tagovi