Problem!

HRVATICA NAPRAVILA SKANDAL NA INDIJAN VELSU: Izgubila kao veliki favorit, a onda joj je Ukrajinka prišla... (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Hrvatska i ukrajinska teniserka odigrale dobar meč, ali onda upale u problem.

Izvor: Twitter/popalorena/printscreen

Najbolja hrvatska teniserka Dona Vekić dospela je u žižu interesovanja na WTa turniru u Indijan Velsu, gde nakon poraza u tri seta nije želela da se pozdravi sa ukrajinskom teniserkom. Dona je izgubila od Lesije Curenko, a zatim potpuno ignorisala svoju protivnicu koja je čak i prišla njenoj klupi da bi se pozdravila.

Nakon što joj nije pružila ruku na mreži, Vekić je to odbila da uradi i nekoliko trenutaka kasnije, a komentari na društvenim mrežama su različiti zbog ovog poteza. Za sada se ne zna šta je razlog za ovakvo ponašanje Done Vekić, a postoje dve teorije o njenom potezu koji je šokirao teniski svet.

Po jednoj verziji, Dona Vekić je odbila da se rukuje zbog lošeg ponašanja Curenko tokom meča, odnosno njenog čestog prenemaganja na terenu. Po drugoj verziji Vekić je bila nezadovoljna ponašanjem Ukrajinke na njihovom prvom meču, koji je odigran pre desetak dana u Montereju, a gde je Curenko predala pri kraju drugog seta. Pogledajte kako je Hrvatica izbelga rukovanje:

Inače, Dona Vekić je 23. teniserka sveta i nedavno je osvojila upravo turnir u Montereju na kojem je igrala sa Curenko, koja je trenutno 95. igračica planete. Ona za najveće teniske turnire uglavnom mora da igra kvalifikacije, ali je u Indijan Velsu napravila senzaciju, a zatim i dobila veliku podršku publike nakon što je protivnika izbegla svaki kontakt. Ovako izgleda Dona Vekić:

Tagovi