POGLEDAJTE!

NOVAK IZNENADIO JELENU ZA DAN ZALJUBLJENIH: "Vodim te u Novi Sad na koncert", pojavio se snimak - zaljubljeni do ušiju!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Novak Đoković i Jelena Đoković kao sav normalan svet... Otišli su na koncert Željka Samardžića za Dan zaljubljenih.

Izvor: MN Press

Srpski teniser Novak Đoković vratio se pre nekoliko dana u Srbiju, nakon što je više od mesec dana bio u Australiji gde je osvojio dva turnira, a zatim otišao na zasluženi odmor u Španiju, pa se tako dogodilo da posle dužeg vremena i Dan zaljubljenih provede u domovini. Interesantno, Novak Đoković je odlučio da svoju suprugu Jelenu Đoković obraduje tako što su zajedno otišli na koncert Željka Samardžića u novosadskom Spensu.

Prema svedočenju publike koja je prisustvovala koncertu, Novak i Jelena su sve vreme plesali, razmenjivali nežnosti, a u jednom trenutku je i Željko Samardžić saopštio publici da su tu...

Svetla su pokazala ka zaljubljenom paru i oni su otpozdravili publici, pošto su se izdvojili u loži i nikome nisu želeli da "oduzmu" ovaj poseban dan. Mnogi su komentarisali i da je Novak Đoković, kao jedan od najuspešnijih sportista svih vremena, mogao da izvede Jelenu bilo gde na svetu, ali su još jednom pokazali da su skromni tako što su "samo" svratili do Novog Sada.

Podsetimo, Novak i Jelena se poznaju još od srednje škole i počeli su da se zabavljaju još 2005. godine. Verili su se 2013, a potom iduće godine i venčali an Svetom Stefanu. Njih dvoje imaju i dvoje dece - sina Stefana i kćerku Taru.

Novak Đoković i Jelena na koncertu u Novom Sadu
Izvor: YouTube/Ivan Ćirović

Što se tiče tenisa, Novaka Đokovića krajem meseca očekuje turniru u Dubaiju, dok su potom na programu dva mastersa u SAD. Za sada nema potvrde da će Đoković učestvovati na Indijan Velsu i Majamiju pošto je i dalje neameričkim državljanima koji nisu vakcinisani protiv korona virusa zabranjen ulazak u zemlju.