AU!

UŽASAN KRIK MLADE NORVEŽANKE, NEKONTROLISAN LET NA SKIJAMA: Plašila se smrti, mogla je da slomi SVAKU kost! (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Mlada Norvežanka Silje Opset uspjela da kontroliše skok i izvuče se iz neugodne situacije.

Izvor: Twitter/@sjwomennorway

Prethodnih nedjelja vidjeli smo nekoliko nevjerovatnih ski-skokova, uglavnom od slovenačkih takmičara. Žiga Jelar je letio gotovo 250 metara na treningu, Timi Zajc je pao nakon skoka od preko 160 metara, a Anže Lanišek nije pobijedio ni kada je skočio 150 metara. Norvežanka Silje Opset (23) preživjela je još veću dramu...

Ona je tokom leta na skakaonici u Trondhajmu ispustila stravičan krik, nakon što je primijetila da skok uopšte ne ide po planu. Odrazila se prevelikom brzinom i činilo se da će preletjeti mjesto na kojem je predviđen doskok, pa je u vazduhu morala da koriguje situaciju. Opset, svom srećom, nije izgubila koncentraciju i pored krika koji je pocijepao vazduh i šokirao okupljene na skakaonici. Pogledajte tu situaciju:

Silje je u Norveškoj testirala jednu od skakaonica koje su rekonstruisane za Svjetsko prvenstvo, a nakon skoka dala je šokantnu izjavu. "Mislim da je to skok koji se nije smio dogoditi. Išla sam prebrzo. Bila sam šokirana kad sam vidjela ovu udaljenost. Osjećala sam strah od smrti. Uhvatila me panika. Mislila sam da ću sletjeti i slomiti svaku kost", ispričala je.

Opset je "skratila" skok na 116 metara i tako se izvukla iz ove veoma neugodne situacije. Inače, ona je trenutno šestoplasirana u poretku Svjetskog kupa i ove sezone bilježi stvarno dobre rezultate na najbitnijim takmičenjima. Uz to, ona je dio reprezentacije Norveške koja je jedna od najjačih na svijetu.