Au!

DŽEFRI STAR IMA DEČKA U NFL LIGI! Najsočniji trač američkog sporta - poznati šminker u ljubavi sa fudbalerom! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Senzacionalno otkriće na Instagram profilu Džefrija Stara, jutjubera i šminkera koji je svetski poznat zbog svog ekscentričnog stila.

Izvor: Instagram/jeffreestar/printscreen

Dok se čitav svet priprema za još jedan NFL spektakl, najpoznatiji šminker na svetu rešio je da zatalasa javnost! Jutjuber i internet senzacija Džefri Star otkrio je da ima dečka u najboljoj ligi američkog fudbala, a sada je na njegovom Instagram profilu osvanula i zajednička fotografija. Iako još nije jasno o kome se radi, ovo je dovoljno za jedan od najsočnijih tračeva u američkom sportu!

Džefri je ovom objavom izazvao neverovatnu pažnju javnosti, a na društvenim mrežama se uveliko licitira o imenu njegovog dečak. Fanovi su išli toliko daleko da su pretraživali sve timovi koji nose boje slične onoj sa njegove jakne, zatim poredili njegovu kosu i boju kože sa visinom igrača u tim ekipama, a na kraju i pratili raspored mečeva kako bi utvrdili ko je mogao da ima vremena da se smuva sa poznatim šminkerom.

"Njegov tim nije otišao na Super Bowl, ali on je visok 198 centimetara i perfektno igra u krevetu", napisao je Džefri, uz fotografiju na kojoj su obojica. Doduše, njegovog partnera jako je teško prepoznati. Džefri je ispozirao i fotografisao se ispred ogledala, ali je dečko okrenut leđima i vidi se samo njegova silueta, zbog čega se na društvenim mrežama vodi velika polemika oko identiteta ovog sportiste. Ovako inače izgleda Džefri:

Džefri Star je pored ogromne popularnosti koju je stekao na jutjubu poznat i zbog avanture zbog koje je verovatno pukao brak Kanje Vesta i Kim Kardašijan. Navodno je jedan od najpoznatijih šminkera zaveo Kanje Vesta, a Kim Kardašijan je kasnije saznala za gej aferu svog supruga. Ubrzo je njihov odnos postao katastrofalan, a Džefri je dolivao ulje na vatru jer je na društvenim mrežama pisao da se nalazi na istim lokacijama kao i Kanje.

Tagovi

NFL