Haos

SKANDAL - BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SA BRATOM PRETUKAO BRAČNI PAR: UDARAO MUŽA U GLAVU, A ŽENU GURNUO NIZ STEPENICE!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Stojan i Ognjen Vranješ osuđeni su za napad na bračni par Komljenović.

Izvor: MN Press

Prema navodima portala "Srpska info" poznata fudbalska braća Vranješ su osuđena na kaznu od 4.000 evra zbog prebijanja bračnog para u Banjaluci! Stojan i Ognjen Vranješ su u centru Banjaluke ispred jednog restorana u robnoj kući nanijeli povrede Dušanu Komljenoviću i njegovoj tadašnjoj djevojci, a sadašnjoj supruzi Ani. 

Ognjen, bivši fudbaler Crvene zvezde i Stojan koji je nekada nastupao za Vojvodinu su napali bračni par Komljenovič 20. juna 2020. godine. 

"Tada je kod pokretnih stepenica Ognjen fizički napao Dušana Komljenovića i Anju (tada Trtić). On je stisnutom pesnicom udario Dušana u glavu u predijelu lica, te mu je tom prilikom izbio tri zuba i oštetio četvrti. Od udarca je Komljenovića pao niz pokretne stepnica sa drugog na prvi sprat", navodi se u presudi prema kojoj Ognjen mora da plati 3.000, a Stojan 1.000 evra.

Braća Vranješ su priznala krivicu, a prema navodima iz presude sve je krenulo kada je Ognjen udario Dušana Komljenovića u glavu pesnicom i izbio mu tri zuba. Nakon toga je gurnuo Anu Komljenović koja je potom pala niz pokretne stepenice i tako polomila dva rebra. Potom se Ognjen spustio niz stepenice i opet našao Komljenovića, nakon čega se u tuču uključio i 36-godišnji Stojan.  Oštećeni su zatražili veće kazne za napadače, ali sudija je ipak dosudio da plate 4.000 evra i pri tome moraju da snose troškove suđenja. 

Ognjen igra na poziciji štopera i sada nastupa za Hataju u Turskoj, dok je njegov stariji brat Stojan član Slobode iz Tuzle i nastupao kao ofanzivni vezista. Obojica su igrali za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.