NALJUTIO SE

NOVAK POBJESNIO NA IVANIŠEVIĆA! Vikao na Hrvata, iznervirao se zbog kiksa: PRIČAJ, BRE! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Novak Đoković se jako iznervirao na Gorana Ivaniševića jer mu nije davao nove instrukcije kako da odgovori Stefanosu Cicipasu.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković bio je vrlo miran set i po  zbog dobre igre, a onda se žestoko iznervirao u sedmom gemu drugog seta. Cicipas je zaigrao daleko bolje na svoje servis gemove i produžio je poene, pa je Đoković ostao bez rješenja. Pošteno se namučio u najdužem gemu u dosadašnjem toku meča, a posle pada - i još jednog izgubljenog poena koji je Grku dao snagu - iskalio je bijes na svoj "boks".

Novak Đoković je zahtjevao od Gorana Ivaniševića da mu da instrukcije, vikao je: "Šta da radim, treći put te pitam!?", dok je takođe ponavljao da od svog trenera traži da više učestvuje i "priča mu" šta je primjetio.

Nije se Đoković zaustavio samo u ovom poenu, nastavio je da govori bijesno Goranu Ivaniševiću i kada je sjeo na stolicu da odmori posle napornog gema, međutim tu je bio daleko tiši. Znamo da nije sjajno kada se Đoković iznervira i kada troši energiju na stvari koje ne može uvijek da iskontroliše, ali se nadamo da ga to neće poremetiti kao recimo sudijska greška koja ga je potpuno izbacila iz takta u polufinalu Austraijan opena protiv Tomija Pola.

Pogledajte kako je Novak Đoković vikao na Gorana Ivaniševića, a koji je pokušavao da ga smiri riječima da samo treba da se opusti i da mirno igra: