NEDOSTAJU MU!

NOVAKU OČI PUNE SUZA - KAD ME ONA POGLEDA, TO JE NEŠTO NAJLEPŠE! Đokovića udarile emocije, obećao i DUBL sa Stefanom!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Novak Đoković imao je emotivno izlaganje posle plasmana u četvrtfinale Australijan opena.

Izvor: Eurosport/Prinstscreen

Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Australijan opena. Ubedljivo je savladao domaćeg predstavnika Aleksa de Minora (6:2, 6:1, 6:2) i igraće protiv Andreja Rubljova (Rusija) u sledećoj rundi. Po završetku meča imao je emotivno izlaganje na terenu dok je pričao sa čuvenim asom Džimom Kurijerom.

Dobio je pitanje o porodici, tačnije o deci Stefanu i Tari. Tada se raznežio. "Stefan voli da igra tenis, uživa u tome, važno je da radi ono što voli. Kao tata želim da bude aktivan. Gleda svaki meč, nema pauzu, moram da igram sa njim kada sam kod kuće i to je divna stvar. Imam dva anđelčića. Ko zna, možda se nekada Stefan i ja vratimo ovde da zaigramo dublove. Imam još mnogo vremena", nasmejao se Novak.

Potom je bio na ivici suza dok je pričao o ćerki. "Taru ne zanima tenis, ona voli balet i gimnastiku. Moja slatka devojčica me drži čvrsto na zemlji, pokreće me svakog dana svojim pogledom. Kada me pogleda, ma to je najlepši pogled na svetu. Nedostaju mi", izgovorio je Đoković. Za razliku od nekih prethodnih grend slemova, deca i supruga Jelena nisu sa njim u Melburnu, tu su njegovi roditelji Srđan i Dijana, brat Marko, kao i članovi stručnog štaba na čelu sa trenerom Goranom Ivaniševićem.