KARMA

PRODALI 50.000 ULAZNICA ZA MEČ KOJI NEĆE IGRATI: Mislili da će u finale, pa doživeli BRUTALNO poniženje u NFL!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Bafalo Bilsi su igrali odlično ove sezone, ali to nije bilo dovoljno da zaustave "zahuktali" i motivisani Sinsinati.

Izvor: Profimedia/Bryan M. Bennett

Ulazimo u samu završnicu i sada se sve zna u NFL - u finalu AFC konferencije sastaće se Sinsinati i Kanzas Siti, dok će u finalu NFC igrati San Francisko i Filadelfija. Pobednici ovih duela boriće se u Superboulu koji je zakazan za 12. februar u Finiksu, a jedino iznenađenje predstavlja velika pobeda Bengalsa, koje su pošteno potecnile kladionice, još više Bafalo Bilsi koji su već razmišljali o meču sa Čifsima.

Sinsinati je prethodne večeri razbio Bafalo 27:10 (14:0, 3:7, 7:3, 3:0) za drugo uzastopno finale AFC, a čak ni rezultat ne govori koliko je tim Džoša Alena bio potčinjen u ovom meču, pošto ništa nije funkcionisalo; od ofanzivne linije, preko trčanja, sve do "bušne" odbrane koja nije imala rešenje za Čejsa i Miksona.

Džou Burou je igrao praktično bez greške i u takvoj konstelaciji snaga, uz neprepoznatljivog Džoša Alena, Bilsi nisu imali šansu, a čini se da su sebi napravili i "medveđu uslugu" još i pre nego što je meč počeo.

Kao što vam je verovatno poznato, njihov "ligaški meč" prekinut je zbog srčanog udara Damara Hemlina iz Bilsa, i nije završen zbog "gustog" rasporeda, a tu je NFL napravio "zavrzlamu" sa domaćim terenom u plej-ofu. Tako je odlučeno da će se finale AFC igrati na neutralnom terenu u Atlanti, ako Bilsi prođu dalje, a ulaznice su ranije stavljene u prodaju... U prva 24 sata prodato je čak 50.000 ulaznica i to je izgleda bio dodatni motiv Bengalsima da isprave nepravdu.

S obzirom na to da su pobedili, finale konferencije će se igrati na stadionu Kanzas Sitija, tima koji je imao i najbolji učinak u AFC i koji je uz dosta muke prošao dalje zbog povrede najboljeg igrača Patrika Mahoumsa. Šta će biti sa ulaznicama koje su navijači Bilsa kupili za "nepostojeću utakmicu", nije jasno...