EMOTIVNO

RAFA ČUČNUO I SPUSTIO REKET NA TEREN, A NJEGOVA SUPRUGA ZAPLAKALA! Kamere sve uhvatile - o ovoj sceni svi pričaju (FOTO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Ćiska, supruga Rafaela Nadala počela je da plače kada se on povrijedio.

Izvor: Eurosport printscreen

Rafael Nadal je ispao sa Australijan opena u drugom kolu, a njegova supruga Ćiska plakala je zbog svega toga! Mekenzi Mekdonald šokirao je Španca (6:4, 6:4, 7:5), ali je ogroman uticaj na rezultat imala povreda španskog tenisera iz drugog seta. Tada je Ćiska emotivni reagovala.

U osmom gemu drugog seta prilikom servisa Amerikanca, sredinom tog gema, Rafa je doživio povredu kuka. U jednom momentu je zastao, čučnuo na teren i spustio reket. Napravio je bolnu grimasu, spustio glavu i bilo je jasno da problem nije ni malo naivan. Odmah je od Marijane Veljović, koja je bila sudija u stolici, tražio da pozove doktore i tražio je medicinski tajm-aut.

U momentima kada je Rafa napuštao teren, pošto mu je pomoć ukazana u svlačionici, kamere su snimile njegovu ložu u kojoj je bila i supruga Ćiska koja je počela da plače. U momentu kada je vidjela da je snimaju pokušala je da sakrije emocije i da se nasmije, ali je bilo prekasno, pošto su je već snimili. Dosta zabrinuto u tim momentima djelovao je i njegov trener Karlos Moja. Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Vratio se Rafa na terenu, nije želio da se preda, mada je bilo jasno da će teško uspjeti da uradi nešto u meču. Tokom cijelog trećeg seta imao je dosta problema sa kretanjem, rizikovao je prilikom servisa, tražio način da što više skrati poene. Dok ga je servis služio u tome i uspijevao, pošto je skoro svaku dužu razmjenu dobijao Mekdonald. Na kraju je samo mogao da pruži ruku i čestita protivniku, pošto je kao aktuelni šampion eliminisan u drugoj rundi turnira u Melburnu.