TO JE PORODICA

MARE, BRATE MOJ... Novak isterao NAJROĐENIJEG sa meča, pa mu se obratio: Znam da nije lako!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je gledao u brata Marka nakon podizanja 92. pehara u karijeri.

Izvor: Sportklub/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Adelejd posle velike drame. Savladao je Sebastijana Kordu posle više od tri sata borbe u vrelom australijskom gradu i to nakon preokreta (6:7, 7:6, 6:4), a nakon podizanja 92. pehara u karijeri - Nole je posebno želeo da se obrati svom timu.

Navikli smo da se uvek zahvali ljudima iz svog "boksa", međutim ovoga puta usledilo je izvinjenje. Đoković je pobesneo posle izgubljenog prvog seta kada je urlao na svoj tim iz nepoznatog razloga, najverovatnije zbog frustriranosti i potrebe da pronađe "krivca" za lošiju igru, pa je tom prilikom "isterao" brata Marka Đokovića, odnosno agente - Eduarda Artaldija i Elenu Kapeljaro. Brat se vratio sredinom drugog seta, pa ga je Novak pogledao sa podignutim peharom...


"Želim da se zahvalim mom timu što me trpe, tolerišu i u dobrim i lošim vremenima, siguran sam da danas nije bilo lako biti sa mnom, ali cenim. Moj brat Marko je tu, nije često sa mnom na mečevima, hvala ti i volim te. Neverovatna nedelja i ovo je veliki dar za mene i dao sam sve za sebe da bih mogao da podignem ovaj pehar. Podrška koju sam osetio - bila je neverovatna. Retko kada sam osetio takvu u karijeri... Osećao sam se kao da igram kod kuće i vi ste uradili da se osećam fantastično", rekao je Đoković i posebno pohvalio Sebastijana Kordu.

"Bio si bliži pobedi, jedna ili dve lopte su odlučile, ali budućnost je pred tobom, ti si izvanredan igrač", dodao je Đoković na konto fantastičnog servisa mladog Amerikanca.

"Hvala ti na ovom meču, nadam se da ćeš imati još dosta ovakvih bitaka. Hvala i mom timu, odličan početak godine i možda smo mogli više, ali imaćemo zajedno dobru godinu zajedno. Hvala i navijačima, divno je igrati pred vama!", poručio je Korda u kratkom obraćanju posle četvrtog poraza u finalima.