STRAŠNO

RUS ISMIJAVAO NOVAKA!? DA LI JE MOGUĆE! Najbolji prijatelji, a Medvedev se SMIJE Đokoviću zbog povrede (VIDEO

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Danil Medvedev se ponio ružno pošto djeluje da je ismijavao povredu Novaka Đokovića.

Izvor: Twitter/Tennis TV/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Adelejda pošto je bez većih problema pobjedio Danila Medvedeva (6:3, 6:4), a jedino što nas je zabrinulo je povreda sa kraja prvog seta. Đoković se pri rezultatu 5:2 uhvatio za zadnju ložu posle jednog proklizavanja, odmah je tražio i medicinski tajm-aut, a sve dok ljekovi protiv bolova nisu proradili - čini se da je igrao rezervisano i da nije pružao maksimum protiv Medvedeva.

Ipak, kako je i sam objasnio posle meča, kada je osjetio da se mišić "zagrejao", počeo je odmah bolje da igra i lako je meč riješio u svoju korist, što je izgleda isprovociralo Danila Medvedeva.

Uoči poslednjeg servis gema za Rusa na meču (5:3 za Novaka u drugom setu), djeluje kao da je Medvedev ismijavao povredu srpskog tenisera. Hvatao se za zadnju ložu i pravio grimase kao da je povrijeđen, komunicirao je sa svojim boksom, što svakako nije lijepo. Jasno je da Đoković nije lažirao povredu, za šta je mnogo puta optužen u karijeri, pošto nema nikakve logike da bi to uradio dok vodi - i još tražio medicinski tajm-aut umjesto da "dokrajči" protivnika!?

Medvedev se nasmijao nakon ove imitacije i čini se da to Đoković nije primjetio, dok ni nekoliko minuta kasnije kada su razgovarali na mreži nije djelovalo da je bilo problema između njih dvojice. Pogledajte kako je to izgledalo:

Dobro je poznato da su Novak Đoković i Danil Medvedev sjajni prijatelji, ali čini se da su Rusa ponijele emocije. Mnogo puta je isticao da je Đoković za njega najveći teniser svih vremena i ružno je da mu na ovakav način "vraća", posebno ako se uzme u obzir da ga je i Novak "branio" tokom prethodne godine. Bio je na udaru zbog vojne akcije Rusije u Ukrajini i Đoković mu je prvi pružio podršku, a vidjećemo da li će ovakvo ismijavanje pokvariti prijateljstvo.

Podsjetimo, ovo je bio 13. međusobni duel Đokovića i Medvedeva, a Nole je daleko uspješniji pošto ima devet pobjeda. U finalu ga čeka Sebastijan Korda, mladi američki teniser, a meč je na programu u nedelju od 8.30.