STRAVA

JEZIVA NESREĆA ČUVENOG SPORTISTE (25) - DOBRO JE DA JE OSTAO ŽIV! Automobil mu POTPUNO IZGOREO, fanovi se mole za njega!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Kriket zvezda i jedan od najpopularnijih igrača ovog sporta na svetu Rišab Pant doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću.

Izvor: Profimedia

Kriket igrač i zvezda tog sporta Rišab Pant nalazi se u bolnici i kako policija navodi: "Sreća je što je živ", nakon što je zadobilo povrede glave u teškoj saobraćajnoj nesreći. Pukom srećom zvuk sudara čuli su obližnji meštani koji su ga izneli iz automobila koji je ceo bio u plamenu.

Pant (25) je vozio nedozvoljenom brzinom između dva indijska grada kada je izgubio kontrolu nad vozilom koje je udarilo u bankinu, prevrnučlo se i zapalilo se, on je preživeo i nalazi se u bolnici. Automobil je potpuno izgoreo, a na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako plamen guta sve pred sobom. Na snimku se vidi i potpuno go mladić za kog se sumnja da je upravo ovaj kriket superstar.

Prema "The Times of India", lokalna policija je potvrdila: "Pant je zadobio povrede na čelu, šaci i desnom kolenu. Međutim, on je pri svesti i može da priča. Auto koji je vozio potpuno je izgoreo. Ima sreće što je preživeo tešku nesreću", a takođe rečeno je da se vozio sam u svom Mercedesu GLE kada je došlo do sudara.

Pant je jedna od najvećih zvezda ovog sporta na svetu, a poznanici za njega kažu da je smiren i kulturan mladić koji nikada nije pravio probleme. Po društvenim mrežama se i dalje diskutuje kako je ovaj sportista uspeo da preživi jezivu nesreću.

Kako navodi Indijska kriket liga: "Rišab je prebačen u bolnicu, ima dve velike posekotine na čelu, pokidao je ligament u desnom kolenu, takođe je povredio zglob i pretrpeo ogromne ogrebotine na leđima, molite se za njega. Iako je njegovo stanje stabilno biće podvrgnut skeniranju kako bi se utvrdio stepen njegovih povreda spoljašnjih kao i unutrašnjih", navodi se u izveštaju nakon ove stravične nesreće. Pogledajte automobil i mesto nesreće nakon što je vatra ugašena.