UŽAS

TRAGEDIJA - POZNATI SPORTISTA (31) IZGUBIO BITKU SA RAKOM! Oglasila se porodica: Teška srca moramo da potvrdimo...

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Roni Hilman preminuo je, izgubio je bitku sa rakom...

Izvor: Profimedia

Tragične vesti stižu iz Amerike, Roni Hilman (31) izgubio je bitku sa rakom. Posle duge borbe sa opakom bolesti i pneumonijom igrač američkog fudbala (NFL) je otišao u večnost. Vest su potvrdili članovi njegove porodice i mnogi su se javili da izraze saučešće. "Teška srca moramo da saopštimo da je naš voljeni Roni preminuo. Mirno je otišao na onaj svet uz prisustvo familije i bliskih prijatelja. Zahvalni smo svima na porukama podrške u ovim teškim trenucima", navodi se u saopštenju porodice.

Hilman je imao rak jetre, a situacija se pogoršala kada su se pojavili problemi sa pneumonijom. Da su stvari loše moglo je da se nasluti i pre nekoliko dana kada je njegov bivši saigrač Orlando Frenklin na društvenim mrežama napisao "Molite se za Ronija, život nije fer"... Nažalost, za razliku od dobijenih bitaka na terenu, ovu najvažniju nije uspeo da dobije.

On je rođen 14. septembra 1991. godine u Kaliforniji, a preminuo je u Atlanti. Igrao je za Denver Bronkose, Minesota VIkinge, San Dijego Čardžerse i Dalas Kaubojse. Sa Bronkosima je osvojio titulu 2016. godine pobedom protiv Karolina Pantersa (24:10). "Veoma smo tužni zbog vesti o smrti našeg bivšeg igrača. Bio je jedna od ključnih faktora u uspehu naše franšize, sa njim smo igrali dva Superbola i osvojili titulu. Bio je divan, uvek nasmejan i svi ćemo ga pamtiti po dobrom. Želimo da uputimo poruke podrške njegovim najbližima", poručili su Bronkosi.

Tagovi