Ostali sportovi

(NE)ZABRINJAVAJUĆA PARTIJA "LAVICA" PRED ODLUČUJUĆE DUELE U LJUBLJANI

Autor Kristina Milović

Naša ženska rukometna reprezentacija ubjedljivo je poražena od Holandije, u meču bez rezultatskog značaja, gdje je krajnji rezultat bio 42:25.

Izvor: MONDO

Van tima su danas bile Jovanka Radičević (premor) i Milena Raičević (povreda), ali je Bojana Popović odmorila i ostale nositeljke igre, što se evidentno odrazilo na rezultat.

Od naših prvih zvijezda igrala je najviše Đurđina Jauković, čijih fenomenalnih 11 golova predstavljaju skoro jedini pozitivan utisak sa današnjeg duela.

Ono što takođe može da hrabri našu rukometnu javnost je i odlična partija Nađe Kadović, koja je postigla 6 golova uz samo 1 promašaj, pokazavši da i sjajna Ivona Pavićević ima odličnu alternativu.

Možda ce vas zanimati

 Ipak, i pored maltene prijateljskog karaktera ovog duela, nije bilo prijatno vidjet krajnjih -17 na semaforu.

20-ak minuta je naš podmlađen tim bio donekle u egalu, a od tada je velika razlika u kvalitetu postepeno dolazila do izražaja.

Mnogo promašenih zicera, tehničkih grešaka, nerijatko i manjak čvrstine u odbrani posljedica su neiskustva današnje ekipe, ali i psiho-fizičkog zamora nakon sinoćnje fenomenalne pobjede.

Naše rukometašice očekuje "finalni vikend" u Ljubljani, gdje bi jedna pobjeda u 2 meča (petak i nedelja) donijela istorijsku medalju!