POTRESNO

AMERIKANAC SRUŠIO RAFU U PARIZU, A SVI SU GLEDALI U NJU! Prelepa Pejdž preživela horor: "Uživao je u modricama"

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Devojka američkog tenisera Tomija Pola ispričala je zastrašujuće detalje o bivšem dečku Armandu Hameru.

Izvor: instagram/paigelorenze

Tomi Pol (25) srušio je Rafaela Nadala u Parizu, a na tom meču u kadru često je bila jedna dama. Pejdž Lorenz (24), devojka američkog tenisera privlačila je veliku pažnju kamermana. Upravo je sa njom prvo podelio radost posle najveće pobede u karijeri, ali njena priča nije bila tako lepa, bar kada je u pitanju ljubavni život.

Pejdž, koja je inače manekenka i influenserka iz Konetikata, bila je četiri meseca u vezi sa glumcem Armandom Hamerom (36) i preživela je pravi horor. U jednom od nedavnih intervjua ispričala je neke zastrašujuće detalje iz te veze koja je, srećom po nju, kratko trajala. Sve je počelo u januaru 2021. godine. Ona je ispričala kako je Hamer bio obsednut BDSM-om i kako je u podrumu porodične držao lutke i vežbao kako da vezuje žene.

"Uživao je u tim modricama. Rekao mi je da u podrumu ima lutke za vežbanje vezivanja. Naježila sam se. Bilo mi je jako čudno, nikada ranije nisam čula tako nešto", ispričala je Pejdž za "San". Posle njenog intervjua javljale su se i mnoge druge žene koje su priznale da im je Armand slao uznemirujuće poruke o kanibalizmu, fantazijama o silovanju, o tome da žele da one budu njegovi robovi i slično... Srećom, ona je raskinula vezu sa njim i sada je sreću pronašla u zagrljaju američkog tenisera, trenutno 29. igrača na planeti. Pogledajte i kako ona izgleda:

Tagovi