Ovo su Geretovi lavovi

IZAŠAO SPISAK ENGLESKE, SAUTGEJT MUKU MUČI SA JEDNOM POZICIJOM: Zvezde Serije A ostale kući!

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Geret Sautgejt je saopštio 26 putnika u Katar!

Izvor: Profimedia

Geret Sautgejt je presekao i saopštio 26 imena za Svetsko prvenstvo u Kataru! Na žalost Ris Džejms nije uspeo da se oporavi od povrede i neće se naći na spisku, ali Sautgejt je uvrstio Kajla Vokera i Kalvina Filipsa koji su bili pod znakom pitanja zbog povreda koje su vukli. 

U napadu je Kalum Vilson uspeo da se izbori za mesto u ekipi, a u napadu neće biti Tamija Abrahama, Ajvana Tonija niti Dominika Kalverta-Luina, tako da dva startna špica iz Premijer lige i napadač koga je Žoze Murinjo doveo u Romu neće ići na Svetsko prvenstvo.  Bez poziva za Katar ostali su i mladi štoperi Mark Guehi i Fikajo Tomori koji su takođe ranije dobijali šansu i smatraju se za budućnost na defanzivnim pozicijama.

Najveći problem za Engleze je mesto levog beka, pošto je Sautgejt pozvao samo Luka Šoa, tako da će levo verovatno pomagati jedan od brojnih desnih bekova - Kajl Voker, Trent Aleksander-Arnold ili Kjeran Tripije. 

Napad će predvoditi Hari Kejn, a mnoge u Engleskoj je obradovalo to što se posle nekog vremena u ekipu vratio ofanzivni vezista Lestera Džejms Medison. Evo spiska Engleske: