Au!

BRUTALNA REAKCIJA JELENE ĐOKOVIĆ - "SJEDITE MALO U TIŠINI!" Opet napadaju Novaka, ovakav odgovor nisu očekivali!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Supruga najboljeg srpskog sportiste oštro je odgovorila kritičarima Novaka Đokovića.

Izvor: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovo je u centru pažnje! Zbog detalja sa meča koji je odigrao u Parizu Srbin se našao na udaru kritičara, a u zaštitu je morala da stane Jelena. Supruga našeg najboljeg sportiste oglasila se na Tviteru i pokušala da pojasni kada će i na koji način Novak objasniti sve detalje o događaju koji pokušavaju da predstave kao skandal.

Tokom turnira u Parizu nastao je snimak na kojem se vidi kako Đokovićev tim za njega priprema napitak koji će konzumirati kasnije u toku meča. Novakovi najbliži saradnici pokušali su da sakriju ono što rade, a novinar Ben Rotenberg zbog toga je razvio teoriju o dopingu!

"Govoriće kada bude spreman da govori. Cijela ova situacija da ljudi budu primorani da pričaju o nečemu jer drugi nisu strpljivi je apsurdna. Sjedite malo u tišini. Više pazite na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Može da bude nešto privatno. Da li je to dozvoljeno?", napisala je Jelena Đoković na Tviteru.

Podsjećamo, napadi na Novaka Đokovića počeli su nakon što je poznati američki novinar Ben Rotenberg podijelio snimak sa meča u Parizu. Na to su se nadovezali teniski navijači koji ne vole Novaka Đokovića, a u njegovu zaštitu stao je jedan bivši teniser koji je otvorio front sa Rotenbergom.

Inače, Novak je u Parizu prikazivao sjajnu igru u tek je nakon velike drame u finalu poražen od mladog Holgera Runea. Prije toga je u polufinalu zabilježio veliku pobjedu nad Stefanosom Cicipasom, koju je burno proslavio. Pogledajte kako je to izgledalo: