Anes Arifaj šampon Balkana!

TAKMIČARI "ISKRE" SA ČAK 9 MEDALJA DOPRINIJELI DRUGOM MJESTU REPREZENTACIJE!

Autor Mia Radulović

U Baru je minulog vikenda održano 21. Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i U21.

Izvor: KK Iskra

Takmičenje koje je okupilo preko 1200 takmičara koji su došli iz 10 zemalja regiona. Crna Gora više nego uspješnija sa osvojenih 29 medalja zauzela je visoko drugo mjesto u generalnom plasmanu.

Takmičari “Iskre” sa osvojenih 9 medalja dali su ogroman doprinos uspjehu reprezentacije.

Šampion Balkana je postao Anes Arifaj u kategoriji kumite kadet – 70 kg.

Anes Arifaj šampion Balkana u akciji

Izvor: KK Iskra

Vice-šampionskom titulom su se okitili:

Branko Lazović – kadet -52kg; kadetsko-juniorski kata tim u sastavu – K. Vlahović, T. Klisić V. Raičević

Bronzana odličja su pripala: Katarini Vlahović – kate, kadeti, Saši Petriću – kate, kadeti, Balši Vojinoviću – junior -55kg; Filip Šoškić – kadet -57 kg.

Anesu Arifaju i Filipu Šoškiću sa kadetskom ekipom u borbama, kao i Balši Vojinoviću sa juniorskom ekipom u borbama.

Bilten medalja takmičara Iskre je mogao i biti sjajni imajući u vidu sjajan nastup Vuka Vučinića koji je zauzeo 5.mjesto.

Izvor: KK Iskra

“Veliki rad, ozbiljna organizacija, savršena djeca i roditelji koji prepoznaju sve šta radimo sa djecom i za djecu – moraju da daju rezultat. Već petu godinu u kontinuitetu osvajamo medjunarodne rezultate za našu Crnu Goru na koje smo posebno ponosni. Svi naši takmičari koji su nastupili, a bili smo medju najbrojnijima, ako ne i najbrojniji, ostvarili su zapažen nastup. Nedostajalo je malo sportske sreće, pa da ukupan bilten bude još sjajniji i brojniji” – izjavio je trener u klubu Nenad Vojinović.

Pred takmičarima “Iskre” je sada priprema za Svjetsku ligu mladih koja se održava u Veneciji u periodu 9-11. decembra ove godine, kada i završavaju takmičarsku polusezonu.