IN MEMORIAM

RUSKI MMA BORAC (33) PREMINUO, SUMNJA SE DA JE OTROVAN! Hitno pokrenuta istraga, otkriveno i šta je UZROK!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Ruski borac Aleksandar Pisarev preminuo je u bolnici, policija sumnja na trovanje...

Izvor: Youtube/ FIGHT NIGHTS GLOBAL TV

Ruski MMA borac Aleksandar Pisarev (33) je preminuo, ali je hitno pokrenuta istraga, jer se sumnja da je ustvari otrovan! Prema pisanju tamošnjih medija policija veruje da smrt nije nastupila prirodnim putem i da ga je neko ubio. On je sa svojom suprugom primljen u bolnicu 30. oktobra i ona je i dalje tamo, na dodatnim pregledima i posmatranju.

Članovi njegovog tima rekli su ruskoj agenciji TASS da je "Aleksandar preminuo u snu i da nije imao nikakve hronične zdravstvene probleme". Kako njihovi mediji pišu "prvi rezultati obdukcije sugerišu na trovanje hranom." Zbog toga su istražitelji u gradu Balašika, koji se nalazi na oko 20 kilometara od Moskve, pokrenuli istragu oko njegove smrti. Stigla je i potvrda toga, pošto su se iz ljudi iz komiteta Moskovske regije oglasili i otkrili da je "istina i da je istraga pokrenuta".

Navodno su svi oni ponovo na licu mesta i forenzičari sprovode dodatnu istragu i bave se dodatnim analizama. Prve informacije kažu da je u pitanju lubenica, dok pojedinci tvrde da je otrovan na drugi način, putem lekova. Pisarev je u karijeri imao pet zvaničnih borbi u MMA i upisao je tri pobede i dva poraza. Poslednji put se borio u februaru 2020. godine kada je predao meč Maksimu Usojanu.

Tagovi