DIVNO

SEĆATE LI SE IVANKE SA VIMBLDONA? Došla je u Beograd i oduševila Đokovića još jednom, sada je povela i brata!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Novak Đoković joj je poklonio reke pre godinu dana, a sada je ona došla u Beograd!

Izvor: Profimedia

Novak Đoković osvojio je prošle sezone Vimbldon pobedom protiv Matea Beretinija i to mu je bila 20. grend slem titula. Posle tog trofja poklonio je svoj reket jednoj devojčici po imenu Ivanka Li koja je na tribinama držala jedan poseban transparent. Godinu dana kasnije ta ista devojčica došla je u Beograd i oduševila srpskog tenisera. Došla je na njegove terene na Dorćolu i Nole se tamo slikao sa njom, a ovog puta je tu bio i njen brat.

Ona je na tribinama držala transparent na kom je pisalo NOVAK, ali je svako slovo imalo posebno značenje na engleskom jeziku. N je značilo broj 1, O da je neverovatan, V da je pobednik, A da je ambiciozan i poslednje K koje se odnosi na poljupce. Nije Novak to zaboravio, pošto je njena poruka na neki nači ulepšala jubilarnu titulu koju je osvojio tada. Još jedna dirljiva scena i uspomena koju će devojčica sigurno dugo pamtiti.

Njena majka je otkrila i zanimljive detalje od prošle godine i ispričala je da ona trenira tenis i da bi volela da se bavi ovim sportom u budućnosti. "Trenira i zaista naporno radi. Mnogo je napredovala u prethodna tri meseca. Bio je ovo prvi put da je prisustvovala finalu Vimbldona i prvi put da je videla Novaka uživo. Nadam se da će joj taj reket doneti sreću i da će i ona jednog dana imati uspeh na Vimbldonu. Što se transparenta tiče, ona je smislila sve reči, osim poslednje. Želela je da poslednje slovo bude kralj ili divan, ali sam ja htela da bude nešto smešno", ispričala je njena majka tada.