ssss

BRAZILKA IZGUBILA FINALE OD SRBIJE, PA SE STRASNO LJUBILA S DEVOJKOM: Ovo niste videli u prenosu, sve je prštalo! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Sjajna srednja blokerka Brazila je utehu nakon poraza od Srbije našla u zagrljaju svoje devojke.

Izvor: Twitter/Princ Albertrs

Odbojkašice Srbije postale su po drugi put zaredom šampionke sveta pošto su u tri seta jednostavno pregazile Brazilke i tako odbranile titulu osvojenu pre četiri godine. Posle nekoliko vezanih poraza od Brazila uspela je Srbija da pobedi kada je bilo najbitnije, a dok su naše devojke slavile Brazilke su se tešile.

Ana Karolina Da Silva je utehu našla u naručju svoje devojke, Lijare Medeiros, nekadašnje velike nade brazilske odbojke i bivše mlade reprezentativke ove zemlje. Dok su selektor Santareli, najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković i naše devojke pravili šou na terenu, nije previše tužna bila srednja blokerka Brazila. 

Ona je odmah otišla do tribina gde je u prvom redu našla svoju devojku, a onda je usledio strastveni poljubac! Pogledajte kako dve brazilske odbojkašice izgledaju zajedno: 

Ana Karolina Da Silva je svakako uspešnija, pa je tako u karijeri do sada sa Brazilom bila vicešampionka sveta, vicešampionka na Olimpijskim igrama, kao i bronzana na Svetskom prvenstvu. Redovno je dobijala nagrade za najboljeg srednjeg blokera na klupskim takmičenjima, a van terena je mir našla u zagrljaju druge odbojkašice. 

Dok je Ana Karolina starija sa 31 godinom, mlađa Lijara Medeiros ima 26 godina i do pre nekoliko godina bila je članica U23 nacionalnog tima svoje države.Osvojila je nekoliko medalja na najvećim takmičenjima u omladinskim kategorijama, ali još uvek nije uspela da se probije u A selekciju.