BRAVO!

JAVIO SE ĐOKOVIĆ I ČESTITAO ODBOJKAŠICAMA: Novak objavio JEDNU reč i "zapalio" društvene mreže!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

I Novak Đoković je čestitao srpskim odbojkašicama posle ogromnog uspeh.

Izvor: Profimedia/instagram/djokernole

Novak Đoković čestitao je srpskim odbojkašicama na osvajanju zlatne medalje sa Svetskog prvenstva. Posle ogromnog uspeha ostvarenog na planetarnom takmičenju i najbolji srpski teniser se oglasio. Pratio je dešavanja sa turnira i posle svega je napisao samo jednu reč na drutšvenim mrežama. "Šampionkeeee", poručio je Nole uz fotografiju srpskih zlatnih devojaka. Najbolji čestitaju najboljima, posebno posle ovako ogromnog uspeha.

Spkinje su briljirale na turniru, ostvarile su 12 pobeda u isto toliko mečeva. Sve je počelo 25. septembra utakmciom protiv Kanade (3:0), usledio je duel sa Bugarskom u kom je bila drama od pet setova, pa onda sigurne pobede protiv Nemačke, Kazahstana, Amerike, Poljske, Dominikanske republike, Tajlanda, Turske. Potom je usledila nokaut faza, duel u pet setova sa Poljskom, pa nova pobeda protiv Amerikanki. I za kraj - pobeda protiv Brazila.

Po završetku susreta bilo je dosta emotivno, prvo su proslavile uspeh na terenu, pa je onda Tijana dobila MVP nagradu, zatim su sve zajedno pevale himnu "Bože pravde". Orila se srpska himna dvoranom, pevale su devojke zajedno sa našim navijačima koji su došli da ih bodre. Zatim su izjave dali Danijele Santareli, Tijana Bošković, pa onda i Sara Lozo, Teodora Pušić i Bjanka Buša. Sve one su sa širokim osmesima na licima proslavljale ogroman uspeh. I treba. Zaslužile su!

Pogledajte i kako je izgledala Novakova poruka na Instagramu.

Izvor: Instagram/DjokerNole