KAKVA POBEDA!

SRBIN PRETUKAO AMERIKANCA U OKTAGONU! Todorović seo na njega, pa ga tukao pesnicama - krv na sve strane (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Pogledajte kako je Duško Todorović došao do pobede na UFC događaju u Las Vegasu.

Izvor: Twitrer/ChillemThreebo/Screenshot

Srpski MMA borac Duško Todorović ostvario je veliku pobedu na UFC događaju u Las Vegasu pošto je savladao Džordana Rajta tehničkim nokautom u drugoj rundi. Gledali smo vrlo uzbudljivu borbu u kojoj je Srbin izašao kao pobednik, iako je nešto lošije počeo. Rajt je zadao više konkretnih udaraca i verovatno je dobio prvu rundu, da bi se potom Todorović "bacio na sve ili ništa" i može se reći da mu se rizik isplatio.

Nakon što je protivnik pao, Todorović je meč priveo u borbi u parteru. Nastavio je sa sjanjim napadačkim kombinacijama i tukao Amerikanca sve dok sudija nije bio primoran da prekine borbu i proglasi pobedu Todorovića.

"Planirali smo da na nogama završimo borbu, ali smo znali da neće biti lako. Džordan je opasan borac, bili smo svesni da će ovo biti veliki izazov", izjavio je Todorović posle velike pobede u meču koju je dobio i status borbe večeri, što je samo potvrda napretka snažnog Kotoranina.

Ovo je treća pobeda za Todorovića (27) u šestom boravku u UFC oktagonu i sve tri su došle tehničkim nokautom, dok ima ugovor na još dve borbe u UFC. Dodajmo i to da je u profesionalnim borbama Srbin do sada ostvario 13 pobeda i tri poraza.

Pogledajte kako je Duško Todorović pobedio Džordana Rajta!