CRNA I PLAVA!

ODBOJKAŠICA NA SAJTU ZA ODRASLE ZARAĐUJE BOGATSTVO, A TU JE I BLIZNAKINJA: Atraktivne sestre zaludile milione navijača!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Kejla i Kejt Alves su bliznakinje, a obje na društvenim mrežama prate milioni ljudi. I ne samo zbog odbojkaških kvaliteta.

Izvor: Instagram/keyt.alves/key.alvees/Printscreen

Sve je više sportistkinja širom svijeta koje odlučuje da potraže zaradu i van sportskih borilišta, a među njima je Kej Alves. Ova odbojkašica iz Brazila bila je proglašena prošle godine za najljepšu odbojkašicu svijeta, a ona je očito rješila da to dobro iskoristi.

Kejla se našla u centru pažnje brazilskih medija kada su u javnost isplivale njene golišave fotografije, a ispostavilo se da ova devojka zarađuje gotovo 50 puta više od prodaje svojih fotografija na platformi za odrasle "OnlyFans". Međutim, sada i njena sestra bliznakinja Kejt privlači veliku pažnju i svojim partijama na odbojkaškim terenima, i svojim izgledom!

Kejla ima uspešnu karijeru i trenutno nastupa za odbojkaški klub Osasko do Sao Paulo, a na Instagramu ima više od 5.400.000 pratilaca. To govori o njenoj popularnosti, koju je Alvesova rješila da naplati. Prije nekoliko mjeseci je otkrila da ne zarađuje samo od odbojke, već da daleko veće prihode ima od objava svojih provokativnih fotografija. Ova 22-godišnjakinja tamo zarađuje 50 puta više nego od odbojke, a kako je istakla, nisu je baš sve koleginice iz ekipe podržale u njenim aktivnostima van terena.

"Moja ekipa me podržava, iako nisu sve saigračice baš srećne zbog toga. Ali neke od njih su pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o OnlyFansu", rekla je Alves i potom nastavila o svom "dodatnom poslu". Ovo je Kejla Alves:

Ali i Kejt sada ima sve veću publiku i počinje da koristi čari društvenih mreža. Kejt je Kejlina sestra bliznakinja, a nju na Instagramu prati preko 1.000.000 ljudi. I ona je na društvenim mrežama aktivna kao i njena sestra, doduše nije pošla njenim putem po pitanju "OnlyFans" platforme. Upoznajte sestru bliznakinju koja takođe svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju: