Šoumen!

NOVAK BACIO REKET, DOBIO KAZNU, PA MOLIO DA GA VRATE: Đoković se zbog ovoga posvađao sa sudijom! (VIDEO)

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Sjajan gest jednog od najboljih tenisera u istoriji izazvao je reakciju sudije, ali i navijača.

Izvor: Twitter/TennisTV/printscreen

Novak Đoković dobio je opomenu tokom polufinalnog meča turnira u Kazahstanu na kojem igra protiv Danila Medvedeva jer je u finišu drugog seta reket bacio u publiku! Najbolji srpski teniser tokom poena je, kada je vidio da ne može da stigne lopticu, veoma lagano bacio reket ka dječaku na tribinama, a klinac je bio oduševljen nakon toga.

Ipak, sudija je zbog ovoga izrekao opomenu za Novaka, iako je jasno da ovaj potez nikome nije naneo štete. Đoković se nasmijao i pored izgubljenog poena, dječak je sa velikim osmjehom vratio reket, a sa tribina se prolomio aplauz podrške srpskom teniseru koji je u tim trenucima bio u zaostatku od jednog seta.

 U tim trenucima je publika na turniru u Astani počela sve glasnije da podržava Novaka Đokovića. Čini se da je sprski teniser omiljen navijačima u ovoj zemlji, pošto tokom čitave nedelje dobija ogromnu količinu ljubavi od lokalnih fanova. Pogledajte kako je to Novak bacio reket:

Ubrzo nakon ovog incidenta, Đoković je imao raspravu sa sudijom koji ga je opomenuo zbog bacanja reketa među navijače. "Smješno! Kažete mi da to nije opomena, a onda me opomenete zbog toga", rekao je Novak tokom razgovora sa sudijom u stolici. Prilikom njihovog razgovora nismo mogli da čujemo šta je glavni arbitar ovog meča govorio najboljem srpskom teniseru. Ovako je izgledao razgovor: