Uh...

ŠOK - ODBOJKAŠ (19) SAMO PAO, SRCE MU STALO NA SRED MEČA: Sudija skočio sa stolice i spasio mu život!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Martin Perin će ovaj meč pamtiti, pošto je vrlo lako mogao da mu bude poslednji! Ipak, srećom sudija na meču bio je vatrogasac i znao je šta radi.

Izvor: Profimedia

Grozne scene viđene su u Belgiji, gdje je mladi libero reprezentacije ove zemlje Martin Perin vrlo lako mogao da umre na terenu! Ovaj 19-godišnji odbojkaš je tokom jednog pripremnog meča svog tima pao na teren i ispostavilo se da je doživio srčani udar!

On je kolabirao na terenu, a glavni sudija meča je munjevitom reakcijom uspio da ga spasi! Ispostavilo se da je arbitar vatrogasac i da je odlično upoznat sa tehnikama oživljavanja, pa je tačno znao šta treba da radi.

Posle svega potvrđeno je da je Perin trenutno stabilan, a na svom instagram profilu on se oglasio, opisao ovaj incident i zahvalio se svima na brzom i efikasnom djelovanju. "U dobrim sam rukama, već se osećam mnogo bolje! Nadam se da ću se uskoro vratiti, volim vas", oglasio se i Perin.

Sada ga čeka oporavak, detaljna ispitivanja i analize i za sada nema nikakvih informacija koliko će biti van terena i da li će se uopšte vraćati sportu.