DOBAR BIZNIS

REPREZENTATIVKA ZARADILA PRVI MILION "PREKO NOĆI": Tek joj je 19, a bogatstvo NIJE stekla u sportu kojim se bavi!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Olivija Dan se bavi gimnastikom, međutim, ona je svoj prvi milion zaradila van tog sporta.

Izvor: Instagram/livvydunne/printscreen

Olivija Dan ima 19 godina i ova mlada Amerikanka se profesionalno bavi gimnastikom. Ipak, ona je pre oko godinu dana, kada je tek postala punoletna, postala milionerka. I to u sasvim drugoj aktivnosti, koja nimalo nije povezana sa sportom.

Već u tinejdžerskim danima, Olivija je postala zvezda društvenih mreža i na osnovu njih je vrlo brzo uspela da stigne do novca koji mnogi ne zarade ni za ceo život.

Olivija Dan na društvenoj mreži TikTok ima 6.000.000 pratilaca, dok je na Instagramu prati 2.100.000 ljudi. Sa toliko pratilaca, ova devojka je čim je postala punoletna potpisala niz sponzorskih ugovora na kojima je lepo zaradila, piše "San".

Kako se navodi, u kratkom vremenskom periodu je zaradila najmanje 1.000.000 dolara. "Želim da budem uzor mladim devojkama. Želim da budem dobar primer i poslati poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. Te stvari su mi jako važne. Ne želim da sebi stvaram pritisak i pokušavam da se poredim s drugim ljudima. Pokušavam da pronađem ravnotežu između studija, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti", rekla je Olivija britanskim novinarima.

Inače, Olivija je bila član gimnastičarske reprezentacije SAD, a trenutno nastupa i za koledž iz Luizijane. Ovo je Olivija Dan:

Tagovi