Au!

ŠOK ZA NOVAKA U LONDONU - PORAZ ZA KRAJ: Đoković zablistao na momenat, ali onda je sve stalo!

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je svoj posljednji meč na Lejver kupu! Bolji od njega bio je Feliks Ože-Aljasim, iako je na startu djelovalo da je Srbin u sjajnoj formi!

Izvor: Profimedia

Novak Đoković nije uspio da pobjedu na svom posljednjem meču u Lejver kupu, pošto je od njega bio bolji mladi kanadski teniser Feliks-Ože Aljasim. 

On je dobio prvi set posle preokreta, a onda je Novak u drugom uspio da pruži sjajan otpor uprkos servisu koji ga nije slušao i na kraju se sve riješilo u taj-brejku. Kanađanin je poslije svega burno proslavio svoju sjajnu pobjedu i duel Evrope i Svijeta biće riešen tek nakon dubl mečeva posljednjeg dana takmičenja. 

OŽE ALJASIM - ĐOKOVIĆ 6:3 - 7:6

U prvom setu je Novak krenuo sjajno, oduzeo je servis svom rivalu, ali onda je sve stalo! Kada se očekivala dominacija najboljeg tenisera ikada, njega je prije svega "izdao" servis i do kraja meča Ože-Aljasim je uspio to da iskoristi pošto je, kako je sam rekao na kraju, odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri. 

Nije dugo tu početnu prednost zadržao teniser, pošto je već u četvrtom gemu prvog seta rival vratio brejk, a u samom finišu prvog dijela meča je uspio da uzme još jedan gem na Đokovićev servis i povede sa 1:0 u setovima.

U drugom setu je odmah krenulo loše po Đokovića koji je na samom startu izgubio svoj servis, a iako je uspio da vrati brejk u taj-brejku mlađi i svakako spremniji teniser uspeo je da pobijedi!