Ostali sportovi

BAKOČEVIĆ SE VRATIO U RING - PRETUKAO 20 KILA TEŽEG POLJAKA: Objavio kraj karijere, pa dva puta bacio na pod favorita!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Spektakularan meč Vase Bakočevića protiv poljskog takmičara koji nije njegova kategorija.

Izvor: Instagram/vaso_psycho/printscreen

Vaso Bakočević važi za jednog od najkon troverznijih MMA boraca u regionu, a poslednjih godina momak iz Risna voli i da eksperimentiše. Nakon što je u Beogradu lako poražen već u prvoj rundi, a zatim objavio kraj karijere - Bakočević je prekinuo penziju posle sedam dana. Vratio se u ring dvije sedmice kasnije i odradio bokserski meč protiv Mateuša Muranskog.

Poljskom borcu koji je oko 20 kilograma teži od Bakočevića ovo je bio debi u boksu, što je Vaso znao da iskoristi. I pored toga što je fizički slabiji od rivala, Vaso Bakočević stigao je do pobjede jednoglasnom odlukom sudija, nakon što je čak dva puta slao rivala na pod ringa. Kako je meč odmicao, tako se crnogorski borac sve bolje snalazio u ringu, dok je kod Poljaka umor bio očigledan.

Na kraju, obistinile su se riječi kojima je Bakočević najavio ovu spektakularnu borbu. "On je jači, ja sam brži i još ostaje da vidimo ko je luđi i ko je spreman da ide do kraja. Došli smo ovdje da nanesemo mnogo boli sebi i svojim bližnjima", napisao je Vaso na Instagramu u najavi meča, a zatim pretukao favorizovanog borca.

Inicijativu je preuzeo sredinom druge runde, a u trećoj je dva puta uspio da obori na pod Poljaka. Ipak, Muranski je izdržao do kraja treće runde, ali sudije nisu imale dilemu - Vaso Bakočević je pobedio prvi meč nakon objavljivanja kraja karijere, prije dvije nedelje u Beogradu. Pogledajte detalje borbe: