POGLEDAJTE

POTPUNI ŠOK! ČOVJEK SE ZAPALIO PRED NOVAKOM ĐOKOVIĆEM! Utrčao na teren, pa usred meča napravio SKANDAL!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Nimalo uobičajena scena na meču Stefanosa Cicipasa i Dijega Švarcmana u okviru Lejver kupa u Londonu.

Izvor: Profimedia

Počeo je Lejver kup, teniski spektakl u Londonu. Kasper Rud je upisao pobjedu u prvom meču dana nakon što je prethodne večeri njegova djevojka Marija zasijenila teniske legende na gala večeri.

U petak uveče će glavni događaj biti poslejdnji meč Rodžera Federera u profesionalnoj karijeri, u dublu sa Rafaelom Nadalom, ali prije toga došlo je do neočekivanog incidenta na Lejver kupu. Jedan uljez našao se na terenu "O2 arene" i pokušao je da zapali svoju ruku!

Organizatori takmičenja u Londonu nadaće se da im se ovakav propust neće dogoditi kada na terenu u petak uveče budu bili Federer i Nadal, a drugi meč dana između Stefanosa Cicipasa i Dijega Švarcmana bio je iznenada prekinut zbog incidenta sa jednim upadom na teren.

Kako se navodi, jedan od ljudi sa tribina utrčao je na teren kako bi pokazao neki vid protesta, a tom prilikom je na sred terena zapalio svoju ruku! Ovo su zabilježili i fotografi u "O2 areni", a na njegovoj majici je pisalo "End UK private jets", u sklopu protesta protiv korišćenja privatnih aviona u Ujedinjenom Kraljevstvu, najvjerovatnije kako bi se ukazalo na štetnost za prirodnu okolinu.

Obezbjeđenje je brzo reagovalo, iako su isprva napravili propust, i brzo su sa terena sklonili tu osobu. Nijedan od dvojice tenisera nije bio blizu ovog incidenta, a igra je ubrzo bila nastavljena pošto podlozi terena nije bila načinjena nikakva šteta uprkos tome što je na njoj u jednom trenutku bilo vatre. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, ovom meču su prisustvovali i igrači timova Evrope i Sveta koji ne učestvuju u njemu, pa su tako ranije tokom susreta na klupama pored terena sjedjeli Novak Đoković, Rodžer Federer i drugi igrači, koji su bodrili predstavnike svojih timova.