OPA!

OVO JE NAJSKUPLJA FOTKA U ISTORIJI TENISA! Publika u transu - najbolji IKADA u isto vreme na terenu!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Na terenu u Londonu u isto vreme su se našli Đoković, Federer, Nadal i Marej.

Izvor: Profimedia

U isto vreme četvorica najboljih tenisera svih vremena našla su se na terenu u isto vreme. Debata oko toga ko je najbolji od njih trajaće, ali je publika upala u trans. Ovacije, aplauzi, suze, emocije, sve zbog jednog treninga u Londonu. A na terenu - Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej.

Igrali su u dublovima, spremali su se za poslednji meč Švajcarca, koji će zajedno sa Špancem izaći na teren u petak uveče na Lejver kupu. Dok se to čeka, navijači su mogli da uživaju u pravom spektaklu. Treningu legendi "belog sporta" i zaista su imali šta da vide. Svaki potez ispraćen je aplauzom, a oni su, kao što se i očekivalo, pravili šou na terenu.

Kakva je privilegija sve to gledati, možda je i najbolje opisao novinar Tumaini Karajol. "Na terenu je 66 grend slem titula, 234 meča su odigrali međusobno, ukupno su proveli 933 nedelje na prvom mestu ATP liste", napisao je on. Stizali su razni snimci i slike sa terena, ali nema sumnje da je ovo bez premca jedna od najskupljih fotki svih vremena u ovom sportu. Još samo malo će moći da uživaju, Federer prvi "kači reket o klin"...